Herstel wegdek Mr. Jan Gerritzlaan 16 mei

De Gemeente gaat het asfalt van de Mr. Jan Gerritszlaan, tussen de Planetenlaan en de Plesmanlaan, repareren.
De firma Boskalis vervangt het asfalt op woensdag 16 mei.
Door de vakantieperiode zal informatie over de werkzaamheden (de 'bewonersbrief') 14 mei in de bussen worden gedaan.
De brief bevat oa. de volgende minformatie:

Parkeren
Tijdens de werkzaamheden worden het weggedeelte en aanliggende parkeervakken voor al het verkeer afgesloten. Om schade aan voertuigen en blokkades voor nood- en hulpdiensten te voorkomen, wordt een tijdelijk parkeerverbod ingesteld. Dit geldt van 16 mei vanaf 6.00 uur tot 17.00 uur.
U wordt daarom verzocht om uw voertuig tijdens die tijden niet in de Mr. Jan Gerritszlaan, tussen de Planetenlaan en Plesmanlaan, te parkeren.

Frans Netscherstraat, Van Nouhysstraat en Johan de Meesterstraat
Voertuigen vanuit de Frans Netscherstraat en de Van Nouhuysstraat kunnen door de werkzaamheden de straat niet in- en uitrijden. Daarom het advies om uw voertuig elders te parkeren, mocht u deze op 16 mei nodig hebben. Voor noodgevallen en mindervaliden staan verkeersregelaars klaar om voertuigen langs het werk te leiden.
Voor de Johan de Meesterstraat is tijdens de werkzaamheden het eenrichtingsverkeer niet van kracht.

Omleiding
Voor het doorgaand verkeer wordt een omleiding ingesteld via Planetenlaan, Kareldoormanlaan en de Plesmanlaan.

Herinrichting
In 2019 wil de gemeente de Mr. Jan Gerritszlaan herinrichten. Het repareren van het asfalt heeft geen effect op die plannen. Daarover ontvangt u van mij te zijner tijd bericht.

Contact
Vragen over deze werkzaamheden kunt u richten aan de heer Huub Schipper, projectleider van Boskalis, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-53143250.
Overige vragen kunt u sturen naar gemeente Haarlem via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via doorkiesnummer 14 023. o.v.v. Mr. Jan Gerritszlaan.

Met vriendelijke groet,

Theo Mulder
Procesmanager
Project- en Contractmanagement