Speeltoestellen H. Borelstraat vervangen

Op het speelplein voor de H. Borelstraat zijn de speeltoestellen vervangen. De wipkip en andere toestellen waren verouderd.
Half oktober zijn door de verantwoordelijke uitvoerder, Spaanelanden, de bewoners rond het plein gevraagd om een keus te maken uit de verschillende momenteel gangbare speeltoestellen voor kids tot 8 jaar. Veel bewoners bleken betrokken en hebben hun voorkeuren aangegeven.
Er was een afpraak dat er geen plaatsing zou plaatsvinden zonder dat er de visie van de gemeente op dit plein duidelijk is. Of die visie is nu duidelijk, of er is maar gewoon begonnen, dat is voor de wijkraad nog onduidelijk. (voor achtergrondinformatie, zie activiteiten/ projecten )
Half december zijn de oude toestellen verwijderd, een week later kwam een ploeg de straat voorbereiden en vlak voor kerst zijn de nieuwe toestellen geplaatst.
Op vrijdag is het kunstgras rond de toestellen uitgerold. Onder het gras is een foamlaag aangebracht om een eventuele val te dempen.
Er is door de verschillende bedrijven hard aan gewerkt (Spaarnelanden, Boer speeltoestellen, KGB kunstgras, .. ?), het resultaat mag er zijn:

Speeltoestel1 Speeltoestel2