Beter een goede BUUV dan een verre vriend
BUUV is de buurtmarktplaats voor en door bewoners van Haarlem. Je kan er nieuwe Haarlemmers leren kennen, hulp vragen bij iets wat je niet goed kan of je eigen talent aanbieden. Bij BUUV gaat het o.a. om diensten die je als bewoners voor elkaar kan doen. Dit kan van alles zijn: koken, gezelschap, het uitlaten van de hond, een lift naar de dokter, een klusje in huis of hulp in de tuin. Als BUUV hoef je echt niet altijd klaar te staan. Je kan ook af en toe een handje helpen; gewoon wanneer het jou uitkomt. Bij BUUV gaat alles zonder betaling. Eventuele onkosten buiten beschouwing gelaten. BUUV is voor iedereen en voor alle leeftijden. Iedereen heeft wel eens een vraag en ook iets te bieden.

buuv1 buuv2

Hoe werkt BUUV?
Bij BUUV kan je op meerdere manieren iets vragen of aanbieden. Op een BUUV-prikbord bij in de buurt, online via www.haarlem.buuv.nu of telefonisch op 023 551 7845. Op de website is altijd het actuele overzicht van vraag en aanbod van heel Haarlem te vinden. Elke week worden op de prikborden een selectie van kaartjes geplaatst. Een bericht kan ook anoniem geplaatst worden (dan staat er bekend bij BUUV). Neem daarvoor altijd contact op met het BUUV team via telefoon of e-mail. In Haarlem Noord Noord hebben we een aantal prikborden van BUUV. We zijn o.a. te vinden in de Plus markt op het Marsmanplein, speeltuin Delftwijk en in de weggeefwinkel.

BUUV is op zoek naar enthousiaste ambassadeurs in alle wijken; buurtbewoners die BUUV willen promoten in de wijk, mee willen denken, samen met ons willen optrekken tijdens activiteiten of zelf een prikbord willen beheren. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het BUUV team via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 023 5517845.