Bericht van Samen voor Elkaar:
Begin deze week is de nieuwe informatieposter over de veranderingen in het sociaal domein verspreid in Haarlem. De poster geeft Haarlemmers informatie over waar zij terecht kunnen als zij hulp nodig hebben bij dagelijkse dingen in en om het huis, bij opvoeden en opgroeien of bij het vinden van werk. Op de achterkant van de poster staan inspirerende voorbeelden van Haarlemmers die zich voor anderen en voor de stad inzetten.

De informatie van de poster en een downloadbare pdf-versie zijn ook te vinden op de website www.hulpinhaarlem.nl. De poster die naar deze website verwijst, hangt vanaf dinsdag 18 november een week in de Haarlemse abri's.

We verspreiden de gedrukte informatieposter via allerlei ontmoetingsplekken in de stad, zoals de huisartsen, gezondheidscentra, wijkcentra, kerken en multi-culturele gebouwen. Daarnaast verspreiden we de poster vooral ook digitaal, via social media, via de wijkraden, basisscholen e.d..

Met deze mail willen we u vragen of u de pdf ook via uw digitale media wilt verspreiden, door deze op te nemen op uw website of facebook-pagina, dan wel in een digitale nieuwsbrief te verwijzen naar de informatie op www.hulpinhaarlem.nl

Wanneer u gedrukte informatieposters wilt om deze uit te delen onder uw doelgroepen, kunt u een reply op deze email sturen.

Bedankt voor de samenwerking!

Programmateam Samen voor elkaar

Gemeente Haarlem | Zijlpoort | Gedempte Oude Gracht 2 | Postbus 511 | 2003 PB Haarlem | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.| www.samenvoorelkaar.nl
LogoSamenVoorElkaar