Links

Deze pagina bevat koppelingen (links) naar andere websites. Zo'n pagina wordt soms zonder bericht  gewijzigd, waardoor de link niet meer klopt.
Dan volgt een foutmelding in de trant van 'pagina bestaat niet' of 'pagina niet gevonden'.
Als een link niet meer werkt, stuurt u dan svp een mail naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de naam van die link.

Gemeente Haarlem
Thuispagina van de gemeente Haarlem. Ingang tot stads- en wijkgebonden informatie.
Zoekpagina Haarlem Zoeken naar openbare bestuurlijke informatie van de Gemeente Haarlem
Publicaties Gemeente Haarlem
Laatst gepubliceerde bekendmakingen en vergunningen en lokale regelgevingen van de gemeente. Ook van de provincie en waterschap.
Digitaal loket Haarlem Het digitale loket van de gemeente Haarlem. Voor uw paspoort, parkeervergunningen, rijbewijs, uittreksel, afspraken maken over het ophalen van grof vuil en meldingen.
Haarlem - mijn wijk
Directe ingang naar wijkgebonden informatie
Loket Noord Oa. informatie over regelingen, voorzieningen en productien op gebied van wonen, welzijn, zorg, vervoer en financien
Mileuplein - grof vuil en chemisch afval Voor het zelf wegbrengen van grof vuil en chemisch afval of laten afhalen. Bellen met Spaarnelanden: 023 - 7517200
   
Sportsupport Gezond bewegen. oa. informatie, advies organisatie en ondersteuning van de sport in Haarlem en omgeving
Ouderenwerk Haarlem
Welzijnswerk voor 'ouderen'; oa. over cursussen en activiteiten, dienstverlening en contactadressen
Meldingen leefomgeving Voor melding over overlast, afval op straat, kapotte prullenbakken, bestrating, straatverlichting, bankjes, speeltoestellen, fietswrakken, etc.). U kunt meldingen ook telefonisch doorgeven: 5115115 of bellen met de afdeling handhaving: 5114950
Overzicht  meldingen leefomgeving Overzicht van de bestaande meldingen leefomgeving - Dit geeft inzicht wat er speelt en voorkomt dubbele medingen. Dit onderdeel is helaas niet meer toegankelijk voor publiek. We zoeken uit of dit waardevolle overzicht weer terug kunnen krijgen.
Politie Haarlem Bureau Haarlem Centrum Telefoon: 0900-8844; open: 24 uur
Het wijkkantoor in de Marnixstraat is gesloten voor aangiftes sinds juli 2014.